fantasfeelings

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Sandra - 15 juni 2013 21:35

 



Jag och min kärlek har lite... ostadigt nu. Det blev ett missförstånd och sen sa han massa elaka saker. Jag blev skit sur och hörde inte av mig på hela dagen! Jag vill försvinna. Jag vill sova hos någon jag vill bort. Jag vill tänka! Ska nog åka till Julle på onsdag efter jobbet och vara där ett tag. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom och ja han har bett om ursäkt! Tyvärr har jag tänkt på tanken att göra slut, men jag vill inte, eller gör det mig till en svag människa? 
Vi kommer nog ha lite... avstånd nu och så får vi båda tänka lite och få lite space sen får vi väl se.... Får se vad som händer framåt. 


ByE! :*

Av Sandra - 15 juni 2013 21:21

 



Well ja. Skolavslutningen! Det var en riktig höjdare! Jävlar va bort jag blev efter ett tag.
Läste precis min lillsyrras blogg och läste vad jag hade gjort för henne (handlade om hennes x och jag hade verkligen stöttat henne) och jag minns inget av det. Eller jo någon del men inte mer. Jag fick även höra i dag att dem på jobbet hade hört att jag träffat på en annan på jobbet vilket jag knappt mindes! 
Känns som om jag får höra eller kommer på grejer som ger mig en chock! 
Vi var hemma hos Julle och drack några styckna. Sen drog jag, Emma, Johanna, Marcos och Jakob ner till stan för Julle och några till ville inte gå ner direkt. Så vi går ner, jag och Emma var ju packade som as. Vi kommer ner till stan där vi träffar på folk. Gott/härligt folk och vi börjar snacka och sådant! Sen minns jag att jag försvann lite för skulle träffa Olle som jag har snackat med ett tag. Vi möttes (jag minns knappt det) och jag gick och presenterade honom för mina vänner (: Det var kul! Jag fick mer dricka vilket inte var det bästa! Sen försvann typ alla :O Emma och Johanna fick dra hem, sen vet jag inte vart alla tog väden :S Träffade Jocke och sen gick jag och Olle till en lekplats och satte oss och snackade. Efter ett tag (minns inte hur länge vi var där) ringde Julle och vi mötte henne på stationen! Vi 3 gick nog till stan eller var på väg mot torget (minns inte riktigt) och träffade på Jocke och Robbin och vi snackade lite tror jag... Minns inte så mycket! 

Vi gick tillbaka till lekplatsen och satte oss och snacka och har INGEN aning om vad vi snackade om! Men efter ett tag övertalade dem mig att ja inte kunde åka buss för det gick inga busstider så jag sov hos Julle. Olle var gullig och följde oss väldigt långt! 
Minns inte att ja kom hem till Julle, men tydligen spydde jag som en gris! 

Jag vaknade upp mådde lite dåligt och spydde ännu mer! Som tur var så var Julles mamma underbar! Och tog hand om mig! Julle tog med hand om mig och jag är väldigt tacksam för det! Ringde mamma och hon kom efter ett tag och hämtade mig. Låg sen i sängen HELA dagen och ville typ dö! 
Idag mår jag som tur bättre, vilket var bra eftersom jag jobbade i dag! Dem på jobbet fick höra lite och dem skrattade åt mig! Roliga typer. Nu ligger jag och kollar massa Harry Potter filmer! 

ByE! :*

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards